Zakaj copati deVian?

zelo enostavno - vam smo želeli ponuditi copate, ki so boljše kvalitete, imajo tehnološke novosti, so narejeni iz najboljših materialov predvsem pa so skrbno modelirani. Vse to, da vam bo v naših copatih deVian udobneje.

Modeliranje

Modeliranje copat je postopek, s katerim iz modela noge, kopita, dobimo 2D model krojev. Ta del je zelo pomemben, saj vpliva na pozitivno izkušnjo pri nošenju, občutek na nogi je lahko prijeten ali pa nas ves čas nekaj moti, celo žuli. Osnova je izbor kopita. V 30 letih proizvodnje copat smo si pridobili dovolj izkušenj, da lahko ocenimo, katero kopito bo primerno za čimveč različnih nog, ki nosijo naše copate. Ob tem se moramo zavedati, da je vsak človek unikat, prav tako naše noge. Nekega univerzalnega kopita, ki bi zajel obliko vseh nog ni in ne obstaja. Zato so v naši ponudbi copati iz različnih kopit, eni so bolj elegantni, drugi pa bolj široki, kar komu ustreza.

                                       modeliranje deVian copati

Izbor materialov

Pri proizvodnji naših copat uporabljamo materiale evropskega izvora, ki ustrezajo potrebnim standardom. Med njimi izberemo tiste najboljše in jih uporabimo za deVian copate

Tehnološke novosti

Copat je na prvi pogled zelo enostaven, vendar ni tako, kadar hočemo narediti res nekaj dobrega. Proizvodni postopki, kot tudi manjši triki pripomorejo, da je copat veliko boljši. Dodajamo zračnike na razlićne dele copat za boljšo klimo v notranjosti copata. Tako se posledično manj ali celo ne potimo. Za ponilo copata uporabljamo ravno prav mehke materiale in hkrati tudi dovolj trdne, da se copat ne posede in je dolgo časa prijeten za nošenje. Med drugim lahko zasledite tudi spominsko peno, ki je res nekaj posebnega in bistveno poveča zadovoljstvo. Kako vpliva spominska pena si lahko preberete na Vrhunsko udobje s pomočjo spominske pene. Poleg tega pa lahko na deVian copatu srečate še kakšno drugo posebnost, so pa vse opisane v tekstu ob slikah.

Atraktivnost in dober izgled

deVian copati so izbranih barv, iščemo barve v trendu. Vsekakor pa so copati opazni ne glede na to ali jih doma nosite zraven trenirke ali lepe spalne srajce, mogoče ob športnem oblačilu. Če dodamo še udobje, ki vam ga nudijo deVian copati, odločitev ne bo težka.

Prepričani smo, da je deVian copat dober za uporabnika in da daje dovolj dobro razmerje med prednostmi in ceno. Na vas je, da ga preizkusite in uživate v vrhunske slovenskem izdelku.

Pomembno: kakšne tehnološke novosti imajo določeni artikl copat lahko preberete v tekstu ob slikah.