Dobro obutev in dobre copate naredi veliko malih podrobnosti. Izbor materiala, konstrukcija, modeliranje, tehnološke novosti, itd... Našim copatom smo za večje udobje dodali spominsko peno ali kot jo popularno poznamo pod imenom memofoam. Ta material iz visoko elastičnega lateksa najdemo v dražji obutvi, pa tudi v vzglavnikih in vzmetnicah za spanje in še drugje. Predvsem tam, kjer se želi doseči udobje prilagojeno posamezniku, uporabniku. 

Z nošenjem copatov, ki imajo spominsko peno, puščamo odtis, ki si ga ta material "zapomni". Vložek copata se oblikuje po obliki podplata.Tako velja, da bolj copate nosimo, bolj so udobni. 

 

                                                    Spominska pena

 

Ima pa spominska pena še veliko ostalih dobrih lastnosti. Je zračna, kar pomeni, da je v copatih manj vroče, saj se lahko noga zrači tudi skozi podplat. Dobro tudi vpija vlago takrat, ko jo je več in oddaja, ko je vlage manj. Klima v copatu je zato veliko prijetnejša.

 

                     Kako deluje spominska pena

 

Če želimo imeti na nogah res udobne copate, potem v filter "Spominska pena" dodajte kljukico in preverite našo ponudbo copat Vsi copati s spominsko peno

Veliko užitka in udobja ob nošenju copat vam želimo!

 

Copati.com

Velja samo za tiste artikle, ki so označeni.