Vsi copati iz naše ponudbe so plod lastnega razvoja in dolgoletnih izkušenj, ki jih imamo z izdelavo obutve (družinska tradicija od leta 1976). Proizvodnja je v celoti organizirana in realizirana v Sloveniji. Že pri modeliranju in organiziranju proizvodnje skrbimo, da so copati narejeni tako, da je možnost reklamacij zmanjšana na minimum. Ves potek izdelave je nadzorovan in kvaliteta dela posamezne faze kontrolirana. Zaposlene ves čas izobražujemo in motiviramo v smislu samoiniciativnega odkrivanja napak v različnih fazah proizvodnje.

 

Domača proizvodnja ima poleg že omenjenega tudi prednost v tem, da smo zelo fleksibilni in se hitro odzovemo na potrebe trga. Izpolnimo pa lahko tudi individualne želje posameznikov, ki pri ponudbah globalnih proizvajalcev niso možne.

Slovenski izdelek   Slovenski izdelek   Slovenski izdelek Slovenski izdelek

Za končno kvaliteto copat je poleg skrbnega dela rok pomemben tudi izbor kvalitetnega materiala in surovin. Za potrebe naše proizvodnje se oskrbujemo na trgih EU in ves čas selekcioniramo dobavitelje, ki nam omogočajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Italijani so poznani kot proizvajalci najboljšega usnja, zato ga mi dobimo od tam, pa tudi deloma iz severno evropskih usnjarn. Materiali za podplate so slovenskega in italijanskega izvora. Zelo pomembno za dobre copate je tudi uporaba kvalitetnih in inovativnih surovin, ki jih na končnem izdelku ne vidimo in so očem skrite. To so razna lepila, sukanec, vmesni tehnični materiali... Tudi za te poskrbimo, da nam jih dobavljajo priznani EU proizvajalci. 

Želimo vam obilo užitka ob uporabi naših copat.

 

copati.com