Otroški copati za aktivno gibanje so kot čarovnija, ki otrokom omogoča, da svoj svet raziskujejo s polno energije in navdušenja. Izdelanih so iz mehkih , zračnih materialov, ki nežno objamejo otroška stopala in jim nudijo udobje v vsakem koraku. Njihova zasnova je prilagojena dinamičnemu gibanju otrok v notranjih prostorih, s prožnimi podplati, ki omogočajo svobodo in fleksibilnost pri vsakem koraku.

Oblikovani so z mislijo na otroško varnost in stabilnost, s trpežnimi materiali, ki zagotavljajo oporo in zaščito med aktivnostmi na različnih talnih površinah. Copati so hkrati lahki in vzdržljivi, kar omogoča otrokom, da se brezskrbno gibajo.

Izbira materialov je premišljena. Podplat je dovolj trden, da se copat pri gibanju ne ovija okoli noge in hkrati ravno prav mehak, da otroku nudi občutek hoje bose noge in udobja. Noga se v njih neovirano giblje in razvija. S svojim prijaznim dizajnom, lepimi barvnimi odtenki in praktičnostjo so otroški copati za aktivno gibanje nepogrešljivi del otrokove opreme v vrtcu, šoli ali doma.

 

Copate z oznako aktivno koraki uporabljajte skladno z namenom in niso primerni za težje športne aktivnosti, uporaba v notranjih prostorih, niso primerni za uporabo na grobih talnih površinah.